inschrijvingen geopend

15/3/2018
inschrijvingen geopend Beste Oldtimer vrienden, Wij kunnen reeds meegeven dat de inschrijvingspagina op onze website www.sint-katriene-rit.be en inschrijvingen via ons email adresinfo@sint-katriene-rit.be mogelijk zijn vanaf vandaag 15 maart 2018.Beste Oldtimer vrienden,

Wij kunnen reeds meegeven dat de inschrijvingspagina op onze website www.sint-katriene-rit.be  en inschrijvingen via ons email adres info@sint-katriene-rit.be mogelijk zijn vanaf vandaag 15 maart 2018.

Net zoals tijdens de vorige edities worden ook dit jaar het aantal ingeschreven oldtimers vanaf 25 jaar beperkt tot maximum 100.

Er snel bijzijn is de boodschap !!!  

De inschrijvingen worden definitief afgesloten zodra de kaap 100 oldtimers is bereikt.

 

Terug

Nieuws

01 september 2019 of de zesde Sint Katrienerit komt eraan !!!. 17/8/2019

De inschrijvingen waren nog sneller uitverkocht dan vorige jaren, de route is uitgestippeld en hopelijk hebben we geen hindernissen meer in de laatste 14 dagen, de tussenstop gevonden. We zijn als organisatie nog druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor de dag zelf.

Inschrijvingen geopend! 3/3/2019

Beste Oldtimer vrienden, Het is zover !!! Wij kunnen meegeven dat inschrijven voor de 6de editie die doorgaat op 01 september 2019 mogelijk is, de inschrijvingspagina op onze website www.sint-katriene-rit.be is geopend en inschrijvingen via ons email adres info@sint-katriene-rit.be kunnen vanaf vandaag 03 maart 2019.

de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. 24/8/2018

Beste Oldtimer vrienden, bezoekers en symphatisanten, 02 september 2018 of de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. De inschrijvingen waren veel veel sneller uitverkocht dan we konden verwachten, de route is uitgestippeld, de tussenstop gevonden, enkel zijn we als organisatie nog druk in de weer met de laatste voorbereidingen