laatste rechte lijn naar 02 september

18/8/2018
Beste Oldtimer vrienden, De voorbereidingen van onze 5de Sint Katrienerit zijn in een laatste rechte lijn naar 02 september aanstaande gekomen.

Beste Oldtimer vrienden,

De voorbereidingen van onze 5de Sint Katrienerit zijn in een laatste rechte lijn naar 02 september aanstaande gekomen.

Daarom melden we jullie dat de inschrijvingslijst definitief werd afgesloten, wijzigingen in aantal medepassagiers of annuleringen zijn niet meer mogelijk.

Ook voor de resterende mensen op onze wachtlijst, spijtig maar voor deze editie zal het niet meer kunnen. Geen nood volgend jaar is er een nieuwe kans voor de zesde editie op 01 september 2019

We doen ons uiterste best om jullie opnieuw een gezellige oldtimer dag te bezorgen, hopelijk is het zonneke ook van de partij !

Uiteraard is iedereen van harte welkom zondag 02 september vanaf 11 uur om de wagens te bewonderen en een leuke babbel te doen.

Groetjes en tot heel binnenkort

De Sint Katrienerit

Terug

Nieuws

Inschrijvingen geopend! 3/3/2019

Beste Oldtimer vrienden, Het is zover !!! Wij kunnen meegeven dat inschrijven voor de 6de editie die doorgaat op 01 september 2019 mogelijk is, de inschrijvingspagina op onze website www.sint-katriene-rit.be is geopend en inschrijvingen via ons email adres info@sint-katriene-rit.be kunnen vanaf vandaag 03 maart 2019.

de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. 24/8/2018

Beste Oldtimer vrienden, bezoekers en symphatisanten, 02 september 2018 of de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. De inschrijvingen waren veel veel sneller uitverkocht dan we konden verwachten, de route is uitgestippeld, de tussenstop gevonden, enkel zijn we als organisatie nog druk in de weer met de laatste voorbereidingen

laatste rechte lijn naar 02 september 18/8/2018

Beste Oldtimer vrienden, De voorbereidingen van onze 5de Sint Katrienerit zijn in een laatste rechte lijn naar 02 september aanstaande gekomen.