01 september 2019 of de zesde Sint Katrienerit komt eraan !!!.

17/8/2019
De inschrijvingen waren nog sneller uitverkocht dan vorige jaren, de route is uitgestippeld en hopelijk hebben we geen hindernissen meer in de laatste 14 dagen, de tussenstop gevonden. We zijn als organisatie nog druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor de dag zelf.

Beste Oldtimer vrienden, bezoekers en symphatisanten,

01 september 2019 of de zesde Sint Katrienerit komt eraan !!!.

De inschrijvingen waren nog sneller uitverkocht dan vorige jaren, de route is uitgestippeld en hopelijk hebben we geen hindernissen meer in de laatste 14 dagen, de tussenstop gevonden. We zijn als organisatie nog druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor de dag zelf. Hopelijk is de door ons gevraagde zonnige dag van de partij en kunnen we met zijn allen, deelnemers en bezoekers, opnieuw genieten van een zonnige, aangename en geslaagde oldtimerdag.

De ingeschreven wagens worden verwacht vanaf 11uur, net als bij de vorige edities vertrekken we omstreeks 13u met de rit. Vooraf kunnen jullie genieten van een gezellige babbel met de te verkrijgen drankjes in de Steenbakkerij en de honger stillen met een lekkere BBQ worst aan een democratische prijsje. Ook is de Bal Mobiel , Willy & Walter’s wondere wereldorkest opnieuw van de partij om de voormiddag met gezellig deuntjes op te fleuren.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om de oldtimers te komen bezichtigen of gewoon even de sfeer op te snuiven!!!

Omlijn alvast nog vlug op uw kalender de 1ste september en kom langs vanaf 11 uur, de sfeer op te snuiven, de mooie oldtimers te bekijken, deze te zien vertrekken in colonne omstreeks 13u, of bij het terugkomen vanaf 16u30- 17uur, dan zijn de auto’s opnieuw te bewonderen en kunnen we met zijn allen nakaarten van een hopelijk geslaagde dag, dit samen met een glaasje. Een ruime parking voor de bezoekers is voorzien.

Tot op 01 september 2019

Adres van de afspaak:  Café De Steenbakkerij, Sint Katriensteenweg 162, 8520 Kuurne


Groetjes
De Sint Katrienerit

 

Terug

7de Sint katrienerit verplaatst naar 05 september 2021 15/6/2020

Beste Oldtimer vrienden, Na de lange corona onderbreking zijn wij met de bestuursbubbel van de Sint Katrienerit opnieuw kunnen samenkomen.

Inschrijvingen 2020 afgesloten! 12/3/2020

Beste Oldtimer vrienden, Wij dienen vandaag de inschrijvingen voor de editie van dit jaar op 06 september 2020 definitief af te sluiten. De kaap van max 100 wagens werd bereikt !!! De inschrijvingspagina is gesloten !!!

Inschrijvingen 2020 geopend! 7/3/2020

Wij kunnen meegeven dat inschrijven voor de 7de editie die doorgaat op 06 september 2020 mogelijk is, de inschrijvingspagina op onze website is geopend en inschrijvingen via ons email adres info@sint-katriene-rit.be kunnen vanaf vandaag 07 maart 2020.