7de Sint katrienerit verplaatst naar 05 september 2021

15/6/2020
Beste Oldtimer vrienden, Na de lange corona onderbreking zijn wij met de bestuursbubbel van de Sint Katrienerit opnieuw kunnen samenkomen.
Beste Oldtimer vrienden,
Na de lange corona onderbreking zijn wij met de bestuursbubbel van de Sint Katrienerit opnieuw kunnen samenkomen.

Gezien de nog steeds geldende corona maatregelen, is het organiseren van ons evenement te sterk bemoeilijkt om jullie op de gekende wijze te kunnen ontvangen. We wensen jullie bij deze met pijn in ons oldtimer hart mee te delen dat wij de organisatie van de 7de Sint Katrienerit verplaatsen naar 05 september 2021. Hopelijk mogen we jullie volgend jaar opnieuw even talrijk en enthousiast verwelkomen om een fijne oldtimer dag te beleven.

Het door jullie betaalde inschrijvingsgeld wordt in de komende weken naar jullie bankrekening terug gestort.
Aan onze sponsors willen we vragen om het door hen gestorte bedrag bij te houden tot volgend jaar waarbij wij jullie dezelfde ruimtes op flyer en affiche toekennen. Hierover worden jullie nog persoonlijk of per email geïnformeerd in de komende weken.

Voor iedereen een fijne oldtimer zomer gewenst en vooral blijf ons volgen op onze fb pagina en website. Uitstel is geen afstel, zeker reeds noteren in jullie agenda zondag 05 september 2021 !!! DE 7de Sint Katrienerit.

Groetjes
De Sint katrienerit
Terug

Nieuws

7de Sint katrienerit verplaatst naar 05 september 2021 15/6/2020

Beste Oldtimer vrienden, Na de lange corona onderbreking zijn wij met de bestuursbubbel van de Sint Katrienerit opnieuw kunnen samenkomen.

Inschrijvingen 2020 afgesloten! 12/3/2020

Beste Oldtimer vrienden, Wij dienen vandaag de inschrijvingen voor de editie van dit jaar op 06 september 2020 definitief af te sluiten. De kaap van max 100 wagens werd bereikt !!! De inschrijvingspagina is gesloten !!!

Inschrijvingen 2020 geopend! 7/3/2020

Wij kunnen meegeven dat inschrijven voor de 7de editie die doorgaat op 06 september 2020 mogelijk is, de inschrijvingspagina op onze website is geopend en inschrijvingen via ons email adres info@sint-katriene-rit.be kunnen vanaf vandaag 07 maart 2020.