welkom op de website van de sint-katrienerit

Deelname reglement aan de Sint-Katrienerit Alle wagens die deelnemen dienen 30 jaar of ouder te zijn. Moto’s worden niet toegelaten.

Inschrijving is pas definitief na overschrijving van de deelnameprijs per persoon in de wagen op ons rekening nummer.

Elke deelnemer ontvangt van de organisatie een rallyplaat met nummer die met strips aan het voertuig dient te worden bevestigd.

Alle voertuigen dienen te voldoen aan het verkeersreglement, wettelijke conformiteit en aan de algemeen aanvaarde technische eisen opdat er veilig zou kunnen worden gereden.

Alle deelnemers rijden geheel voor eigen risico en moeten zelf zorg dragen voor voldoende verzekering.

Iedereen dient zich aan de plaatselijke verkeersreglementen te houden en is volledig verantwoordelijk voor zijn eigen wagen en rijgedrag. Bij buitensporig onverantwoord rijgedrag behoudt de organisatie zich het recht om deelnemers uit de rondrit te halen.

Bij pech of ongeval blijft elke deelnemer volledig aansprakelijk. Bij eventuele pech verhelping of wegslepen van voertuigen, eventueel met behulp van door de organisatie ter beschikking gestelde diensten, blijft de deelnemer volledig verantwoordelijk voor zijn of haar voertuig en draagt dan ook alle kosten van depannage of wegslepen. De organisaties kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kosten.

De rondrit is zeker geen snelheidswedstrijd maar een in kolonne genieten van de omgeving. We vragen dan ook aan iedere deelnemer voldoende afstand te houden en alert te zijn.

Door inschrijving en deelname aan de Sint-Katrienerit aanvaardt elke deelnemer alle modaliteiten van het deelname reglement.

Organisatie Sint-Katrienerit, feitelijke vereniging. Sint Katriensteenweg 106 8520 Kuurne

Reglement

Inschrijvingen geopend! 3/3/2019

Beste Oldtimer vrienden, Het is zover !!! Wij kunnen meegeven dat inschrijven voor de 6de editie die doorgaat op 01 september 2019 mogelijk is, de inschrijvingspagina op onze website www.sint-katriene-rit.be is geopend en inschrijvingen via ons email adres info@sint-katriene-rit.be kunnen vanaf vandaag 03 maart 2019.

de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. 24/8/2018

Beste Oldtimer vrienden, bezoekers en symphatisanten, 02 september 2018 of de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. De inschrijvingen waren veel veel sneller uitverkocht dan we konden verwachten, de route is uitgestippeld, de tussenstop gevonden, enkel zijn we als organisatie nog druk in de weer met de laatste voorbereidingen

laatste rechte lijn naar 02 september 18/8/2018

Beste Oldtimer vrienden, De voorbereidingen van onze 5de Sint Katrienerit zijn in een laatste rechte lijn naar 02 september aanstaande gekomen.