welkom op de website van de sint-katrienerit

Deelname reglement aan de Sint-Katrienerit Alle wagens die deelnemen dienen 30 jaar of ouder te zijn. Moto’s worden niet toegelaten.

Inschrijving is pas definitief na overschrijving van de deelnameprijs per persoon in de wagen op ons rekening nummer.

Elke deelnemer ontvangt van de organisatie een rallyplaat met nummer die met strips aan het voertuig dient te worden bevestigd.

Alle voertuigen dienen te voldoen aan het verkeersreglement, wettelijke conformiteit en aan de algemeen aanvaarde technische eisen opdat er veilig zou kunnen worden gereden.

Alle deelnemers rijden geheel voor eigen risico en moeten zelf zorg dragen voor voldoende verzekering.

Iedereen dient zich aan de plaatselijke verkeersreglementen te houden en is volledig verantwoordelijk voor zijn eigen wagen en rijgedrag. Bij buitensporig onverantwoord rijgedrag behoudt de organisatie zich het recht om deelnemers uit de rondrit te halen.

Bij pech of ongeval blijft elke deelnemer volledig aansprakelijk. Bij eventuele pech verhelping of wegslepen van voertuigen, eventueel met behulp van door de organisatie ter beschikking gestelde diensten, blijft de deelnemer volledig verantwoordelijk voor zijn of haar voertuig en draagt dan ook alle kosten van depannage of wegslepen. De organisaties kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kosten.

De rondrit is zeker geen snelheidswedstrijd maar een in kolonne genieten van de omgeving. We vragen dan ook aan iedere deelnemer voldoende afstand te houden en alert te zijn.

Door inschrijving en deelname aan de Sint-Katrienerit aanvaardt elke deelnemer alle modaliteiten van het deelname reglement.

Organisatie Sint-Katrienerit, feitelijke vereniging. Sint Katriensteenweg 106 8520 Kuurne

Reglement

7de Sint katrienerit verplaatst naar 05 september 2021 15/6/2020

Beste Oldtimer vrienden, Na de lange corona onderbreking zijn wij met de bestuursbubbel van de Sint Katrienerit opnieuw kunnen samenkomen.

Inschrijvingen 2020 afgesloten! 12/3/2020

Beste Oldtimer vrienden, Wij dienen vandaag de inschrijvingen voor de editie van dit jaar op 06 september 2020 definitief af te sluiten. De kaap van max 100 wagens werd bereikt !!! De inschrijvingspagina is gesloten !!!

Inschrijvingen 2020 geopend! 7/3/2020

Wij kunnen meegeven dat inschrijven voor de 7de editie die doorgaat op 06 september 2020 mogelijk is, de inschrijvingspagina op onze website is geopend en inschrijvingen via ons email adres info@sint-katriene-rit.be kunnen vanaf vandaag 07 maart 2020.