inschrijvingen

Beste Oldtimer vrienden,

Buiten al onze verwachtingen, dienen wij vandaag, na amper 5 dagen de inschrijvingen voor de editie van dit jaar op 02 september 2018 definitief af te sluiten

De kaap van max 100 wagens werd in een recordtempo bereikt !!!  De inschrijvingspagina is gesloten.

Wij kunnen geen extra deelnemers meer toelaten wegens veiligheid en organisatorische redenen. Degenen die het alsnog zouden proberen om over te schrijven op ons rekening nummer, gaan per kerende het overgeschreven bedrag terug op hun rekening zien verschijnen met de vermelding “SORRY TE LAAT VOOR 2018!!”

Wij wensen jullie alvast allemaal te bedanken voor jullie inschrijvingen en heel talrijke aanwezigheid. Het is een extra stimulans om er voor jullie opnieuw, een aangename namiddag van te maken.

Voor de mensen die te lang twijfelden, sorry jullie kunnen dit jaar jammer genoeg niet meer deelnemen, uiteraard zijn jullie steeds welkom op 02 september 2018 vanaf 11u als bezoeker, al dan niet met jullie oldtimer, om de wagens te bewonderen of te genieten van een gezellige babbel onder oldtimer vrienden. Ruime parkeergelegenheid voor jullie bezoekers is aanwezig.

Volg ons verder van nabij via onze facebook pagina www.facebook.com/Sintkatrienerit of website www.sint-katriene-rit.be

Groetjes en nogmaals bedankt iedereen !!!

De Sint Katrienerit

Inschrijven

de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. 24/8/2018

Beste Oldtimer vrienden, bezoekers en symphatisanten, 02 september 2018 of de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. De inschrijvingen waren veel veel sneller uitverkocht dan we konden verwachten, de route is uitgestippeld, de tussenstop gevonden, enkel zijn we als organisatie nog druk in de weer met de laatste voorbereidingen

laatste rechte lijn naar 02 september 18/8/2018

Beste Oldtimer vrienden, De voorbereidingen van onze 5de Sint Katrienerit zijn in een laatste rechte lijn naar 02 september aanstaande gekomen.

inschrijvingen geopend 15/3/2018

Beste Oldtimer vrienden, Wij kunnen reeds meegeven dat de inschrijvingspagina op onze website www.sint-katriene-rit.be en inschrijvingen via ons email adresinfo@sint-katriene-rit.be mogelijk zijn vanaf vandaag 15 maart 2018.