Over Ons

Over Ons

Ronny oldtimer liefhebber in hart en nieren, samen met zoon Kenzie eveneens gebeten door de microbe, speelden enkele jaren geleden met het idee zelf een oldtimer rondrit te organiseren gezien dit telkens heel leerrijke en gezellige sociale contacten met zich meebrengt onder de deelnemers. 

Vele vrienden, waaronder eveneens een aantal door Ronny warmgemaakte oldtimer bezitters, vonden dit een schitterend idee en waren graag bereid om dit samen verder uit te werken en mee te helpen met het organiseren. Heden zijn we met ze allen samen in volle voorbereiding van de 7 de Sint Katrienerit.

De voorbije zes jaren waren telkens een succes, waarbij we iedereen zeker wensen te bedanken voor jullie talrijke inschrijvingen en de heel veel positieve reacties, mede door deze zijn we dit jaar met nog meer enthousiasme van start gegaan om onze zesde uitgave die eraan komt op 06 september 2020 voor te bereiden.

We hebben besloten er opnieuw een aangename dag van te maken, en hopen dat net als vorig jaar een stralende zon van de partij zal zijn. Ons Orkestje zal er in elk geval terug bij zijn om voor extra sfeer te zorgen bij het aanmelden in de voormiddag.

Rita en Joris G zijn erin geslaagd opnieuw een aangenaam parcours uit te stippelen op de rustige landelijke wegen in onze streek, ja ook dit jaar blijven we in de buurt van onze thuisbasis. Rita en Joris G zijn eveneens de  bezielers van onze tussenstops en vonden opnieuw een mooie locatie om onze oldtimers te parkeren en de deelnemers te verwennen met koffie en gebak. Katrien, Ronny, Kenzie, Tine, Stijn, Katrien en Joris V nemen de meer administratieve en praktische zaken voor hun rekening, o.a. opvolging sponsors, drukwerk,  bijwerken website en facebook pagina, opvolging inschrijvingen, alle materiaal in orde brengen voor de aankomende rit.  Uiteraard zijn er dan ook de vele vrijwilligers die voor een pak praktische zaken met ideeën, woord en daad meewerken, o.a. onder leiding van Didier, de voorbereiding van de oversteekplaatsen voor de motards. Zoals bij elke organisatie is een goeie band en de helpende handen onder de vrijwillige medewerkers een deel van het eindresultaat.

We bedanken Lena om ons ook dit zesde jaar te ontvangen met haar gastvrijheid in de Steenbakkerij voor de start en aankomst van de van de Sint-Katrienerit.

Remi Maertens bedanken we eveneens om gebruik te mogen maken van zijn weide en ons zo extra parkeergelegenheid beschikbaar stelt. Evenals Nico Vanderheeren voor het gebruik van de depannage wagen.

Ook aan onze talrijke trouwe en nieuwe sponsors een heel grote merci voor hun steun, die zorgt er mede voor dat ons evenement jaarlijks kan plaatsvinden.

 

Het bestuur en de vele vrijwilligers hopen alvast op een prachtige aangename dag voor deze zevende editie van de Sint-Katrienerit op 06 september 2020. Wij danken jullie nu reeds voor jullie talrijke aanwezigheid op ons evenement.

Ronny De Rammelaere

Katrien Onraedt

Kenzie De Rammelaere

Tine Dewilde

Joris Geldhof

Rita Coghe

Stijn Vanhauwaert

Joris Vanhauwaert

Katrien Ducatteeuw

 

Over Ons

7de Sint katrienerit verplaatst naar 05 september 2021 15/6/2020

Beste Oldtimer vrienden, Na de lange corona onderbreking zijn wij met de bestuursbubbel van de Sint Katrienerit opnieuw kunnen samenkomen.

Inschrijvingen 2020 afgesloten! 12/3/2020

Beste Oldtimer vrienden, Wij dienen vandaag de inschrijvingen voor de editie van dit jaar op 06 september 2020 definitief af te sluiten. De kaap van max 100 wagens werd bereikt !!! De inschrijvingspagina is gesloten !!!

Inschrijvingen 2020 geopend! 7/3/2020

Wij kunnen meegeven dat inschrijven voor de 7de editie die doorgaat op 06 september 2020 mogelijk is, de inschrijvingspagina op onze website is geopend en inschrijvingen via ons email adres info@sint-katriene-rit.be kunnen vanaf vandaag 07 maart 2020.