Welkom op de website van de sint-katrienerit

Welkom op de website van de sint-katrienerit

Beste oldtimer vrienden,

Onze beste wensen aan ieder van jullie voor een gezond, vreugdevol en spetterend oldtimer jaar in 2019!!!

Na onze geslaagde vijfde editie in 2018 en de korte pauze, betekend het begin van dit nieuwe jaar als organisatie, de start van de voorbereidingen voor de nieuw geplande editie.

De 6de editie van de Sint Katrienerit gaat door op zondag 01 september 2019een datum om nu reeds op de nieuwe kalender te noteren !!!

Wij gaan er opnieuw met volle goesting tegenaan, om voor jullie allen, een spetterende en geslaagde 6de editie te organiseren.

Net zoals de voorbije vijf jaren opteren wij voor een namiddag editie, een rit van een 80 tal km voorzien van tussenstop, vertrek en aankomst op de reeds gekende locatie, Café De Steenbakkerij. 

Bezoek regelmatig onze website en facebook pagina waar we tijdig de datum voor de opening van de inschrijvingen voor de 6de editie zullen doorgegeven.  We beperken eveneens dit jaar het aantal ingeschreven voertuigen tot max 100, dit om jullie, zowel deelnemers als bezoekers op een aangename wijze te kunnen ontvangen.

Tot heel binnenkort met meer nieuws op facebook www.facebook.com/Sintkatrienerit  of website www.sint-katriene-rit.be

Groetjes
De Sint Katrienerit

 

Home

de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. 24/8/2018

Beste Oldtimer vrienden, bezoekers en symphatisanten, 02 september 2018 of de vijfde Sint Katrienerit komt eraan !!!. De inschrijvingen waren veel veel sneller uitverkocht dan we konden verwachten, de route is uitgestippeld, de tussenstop gevonden, enkel zijn we als organisatie nog druk in de weer met de laatste voorbereidingen

laatste rechte lijn naar 02 september 18/8/2018

Beste Oldtimer vrienden, De voorbereidingen van onze 5de Sint Katrienerit zijn in een laatste rechte lijn naar 02 september aanstaande gekomen.

inschrijvingen geopend 15/3/2018

Beste Oldtimer vrienden, Wij kunnen reeds meegeven dat de inschrijvingspagina op onze website www.sint-katriene-rit.be en inschrijvingen via ons email adresinfo@sint-katriene-rit.be mogelijk zijn vanaf vandaag 15 maart 2018.